Aspiepower Media

En lugn söndag

En lugn söndag

I dag har vi inte gjort så mycket, det blev en lugn söndag. Jag började dagen med sovmorgon till 11.30 sen har vi fixat lite här hemma. På eftermiddagen tog vi en promenad till affären. Jag var sugen på pizza och första pratade vi om att köpa på pizzeria, jag har points kvar så jag skulle kunna äta en halv. Det slutade i stället med att vi gjorde Librapizza det är ju egentligen mycket godare är en flottig pizzeria pizza och man blir behagligt mätt. Jag är stolt över mig själv, att jag gör medvetna val. Det får bli en ”riktig” pizza längre fram.

En lugn söndag

Jag kommer sakna Saga Norén

Nu blir det mys framför tv:n i väntan på sista avsnittet av Bron. Det är lite sorgligt att det snart är över, jag kommer sakna Saga Norén. Har ni kollat på den här säsongen? Vad tycker ni om den? Jag tycker att det här varit den sämsta säsongen och att det är lite för rörigt. Får nog kolla på den en gång till för man hänger inte riktigt med.

1 reaktion på “En lugn söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *