Aspiepower Media

Man kan lyxa till vardagen

En tur till Örebro

I går när Henrik kom hem från jobbet så tog vi en liten tur till Örebro. Vi köpte lite saker att ställa i hyllan som Henrik fick av mamma och pappa i julklapp. Han fick samma hylla som mig. När vi kom hem visade stegräknaren 7 km.  Eftersom jag inte kan simma just nu pga armen så är promenader den motion jag får. Men jag måste också hitta en gräns för att gå lagom mycket eftersom även foten är paj.

Man kan lyxa till vardagen

När vi kom hem kollade vi på film och det blev räkmacka till middag. Jag älskar nya flex-systemet för nu kan man lyxa till vardagen extra mycket. För både räkkor och ägg innehåller 0 SP så denna macka gick på 5 smartpoints. Nu ska jag packa i hop mina saker för jag ska åka till Hagfors där min lilla lurvunge väntar på mig.

Man kan lyxa till vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *