Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mot Värmland lite fattigare – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mot Värmland lite fattigare

Nu åker vi mot Värmland igen lite fattigare

Nu sitter vi i bussen och väntar på att vi ska börja rulla mot Värmland igen. Det känns som mitt bäcken är av och jag är lite fattigare än i morse. Men annars har det varit en bra dag. Det var mycket folk men har varit med om värre. Ni får se vad jag shoppat en annan dag. Nu längtar jag bara hem till min säng.

Värmland

1 reaktion på “Mot Värmland lite fattigare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *