Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fantastisk föreläsning med Pillerpodden – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fantastisk föreläsning med Pillerpodden

I kväll har jag varit på fantastisk föreläsning med Pillerpodden!

I kväll har jag och min kompis Felicia varit på en fantastisk föreläsning med Emma och Siri som driver Pillerpodden. Får ni chansen att lyssna på dom så gör det! Det var kul att äntligen få träffa dem för vi har följt varann på Instagram ett tag.

Nu är jag ganska mör i huvudet, det blir lite mycket för mig att sitta och lyssna på föreläsningar två dagar på rad. Men ibland får man offra sig för roliga saker. Nu ska jag inta sängen för i morgon väntar nya äventyr.

 

Pillerpodden

2 reaktioner på “Fantastisk föreläsning med Pillerpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *