Aspiepower Media

Årets första antibiotika

Yay jag har fått årets första antibiotika!

Nu kanske ni tänker herregud firar hon att hon får äta antibiotika. Nej jag firar att det är ÅRETS FÖRSTA kur. Ni som följt mig ett tag vet att jag brukar äta runt tio kurer per år. Så det här är nytt världsrekord i min värld. Dock ska jag inte säga för mycket för det är ju några månader kvar av de här året

Det gick iallafall smidigt att få en läkartid inget krångel alls för en gång skull. Sen hade jag med mig Carolina till läkaren och hon är ju ökänd i min journal så vi fick de vi ville, haha. Som jag trodde så var det Bihåleinflammation, så vi får hoppas att det släpper nu. Jag har valt att vara hemma från jobbet resten av veckan så jag blir frisk på riktigt för en gångs skulle. Tanken var att jag skulle åka till Henrik i morgon men åker nog redan i dag för kan ju lika gärna vara sjuk där som här. Så får han ta hand om mig lite;)

antibiotika

2 reaktioner på “Årets första antibiotika

  1. Men fy vad tråkigt att få lov att knapra antibiotika så ofta, håller tummarna att det blir färre gånger det här året 🙂 sv: haha jag är en periodare när det gäller skräck, ibland kan jag se mycket och ofta och ibland vill jag absolut inte 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *