Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Varför har inte livet en pausknapp? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Varför har inte livet en pausknapp?

Varför kan man inte pausa livet?

I dag var tanken att jag skulle jobba två timmar och sen simma med mi kontaktperson. Men så blev det inte för vaknade upp och hade ännu mer ont än i går. Varför har inte livet en pausknapp?  Som man kunde trycka på när det gör för ont och sen  kan komma tillbaka igen efter några veckor när smärtan är borta.

Hade hellre valt psykisk smärta

Fick jag välja mellan psykisk smärta och fysisk smärta så skulle jag nog välja psykisk. Egentligen har jag ju levt längre med fysisk smärta (20 år) än psykisk (15 år). Men den psykiska känner jag mig mer bekväm i och den är lättare att hantera.
Med psykisk smärta kan man hitta på nått kul och man glömmer bort den en stund. Men den fysiska smärtan finns där hela tiden i varenda rörelse jag gör.

Man får hitta sin egen pausknapp

Men men man får göra det bästa av situationen. Så jobbar hemmifrån i dag sen tar jag semester i fyra dagar. Och håller tummarna för att vädret ändrar sig snart för min kropp skulle behöva lite sol och värme. Men som det ser ut nu så bokar vi nog snart en resa till Grekland och drar om någon vecka. Man får hitta sitt eget sätt att pausa livet.
Önskar du också att livet hade en pausknapp igen?

livet
Någon tycker att det är bra att jag inte orkar bädda sängen för då kan man sova i överkastet;)

1 reaktion på “Varför har inte livet en pausknapp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *