Vardag

En liten promenad

Blev en liten promenad in till stan

Vi började dagen med sovmorgon, kom upp vid 11.30. Sen tog vi en promenad in till stan för jag behövde hämta ut Orudis på apoteket. Min kropp värker så får köra en kur, som jag ska göra vid behöv. Värst är höger handleden så går runt med otros så den får vila lite. Nu ska vi äta väldigt sen lunch sen ska vi sätta upp en hylla i sovrummet. Sen blir det en lugn kväll med GP speedway på tvn.

promenad

Solen får mitt hår att se mer rött ut än lila

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linda S
  10 juni, 2017 at 19:11

  Tack för att du påminde om GPn. Har varit så mycket idag att jag höll på att glömma den.

 • Reply
  Jennifer Queen
  10 juni, 2017 at 20:53

  SKönt med en promenad 🙂

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: