Resultat efter 12 veckor med Viktväktarna.

I dag avslutar jag vecka 12 med Viktväktarn, fast då har jag inte räknat alls under fyra av dess veckor pga födelsedag och att det blivit för krångligt under resor. Men tros uppehåll och fusk så visar vågen i dag att jag samanlagt gått ner 3,3 kg sedan januari. (23,4 kg sedan starten 2008) Och det bara är 0,6 kg kvar tills jag än en gång är innanför BMI-värdet för normalvikt. Det var det som var min första mål.

Jag hade kunnat gått ner i vikt ännu mer eller ännu snabbare om jag hade velat. Men eftersom jag bara ändrat kosten och inte gjort så mycket mer så tycker jag att 0,2 kg i snitt är helt okej.  Och som jag tidigare skrivit så skiter jag i om jag väger 65 eller 70 kg, så länge som jag mår bra. Och tyvärr är ju viktuppgång en av biverkningarna som mina mediciner för med sig.

Firade veckans resultat med att äta årets första mjukglass i bilen på vägen hem till Karlstad. Nu är vi hemma och jag kollar på Kärleksmanifestationen i Stockholm på tv:n. Baby vill dock åka tillbaka till Hagfors verkar det som för hon håller just nu på att klättra in i sin transportbur igen:P

Viktväktarna

 

2 svar på ”Resultat efter 12 veckor med Viktväktarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen