Vardag

I Hagfors

Framme i Hagfors

Hej kompisar!
Efter jobbet åkte jag hem och hämta uppe Fröken B. Men jag hade varit så korkad så jag sagt till henne att vi skulle till Hagfors så direkt jag kom hem så gick hon la sig under sängen. Folk som säger att katter är korkade, vet inte vad de pratar om. Men efter mycket om och men fick jag fram henne och vi åkte mot Hagfors.
Och direkt hon kommer in i buren så blir hon lugn och sitter helt tyst i 10 mil, men i buren ska hon inte då ska det protesteras.

Semeltårta

När vi kom fram så kom mormor och morfar med en semeltårta, hade inte ätit någon lunch så hade råd med en bit haha. Nu har jag tagit ett bad och hamnat i sängen och kollar på tv. Vad har du gjort i dag?

hagfors

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Hanna ♡
  16 mars, 2017 at 20:05

  Oh vad härligt med badkar! lite avis faktiskt

 • Reply
  Liene
  17 mars, 2017 at 07:53

  sv: Okej ska lyssna 🙂

  Gott med semeltårta. Har ätit bara semlor men det smakar väl likadant.

 • Reply
  Malin
  17 mars, 2017 at 10:55

  Min katt hade protesterat som 17 om åkt 10 mil hehehe. Själv jobbar jag ff och snart är det dags för 24 tim spinning gött nervös och gött peppad faktiskt 🙂 ha en gó helg.

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   17 mars, 2017 at 11:54

   Baby är en pendlar katt så hon har åkt fram och tillbaka 10mil enkel väg sedan hon var liten:)

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: