Aspiepower Media

I Hagfors

Framme i Hagfors

Hej kompisar!
Efter jobbet åkte jag hem och hämta uppe Fröken B. Men jag hade varit så korkad så jag sagt till henne att vi skulle till Hagfors så direkt jag kom hem så gick hon la sig under sängen. Folk som säger att katter är korkade, vet inte vad de pratar om. Men efter mycket om och men fick jag fram henne och vi åkte mot Hagfors.
Och direkt hon kommer in i buren så blir hon lugn och sitter helt tyst i 10 mil, men i buren ska hon inte då ska det protesteras.

Semeltårta

När vi kom fram så kom mormor och morfar med en semeltårta, hade inte ätit någon lunch så hade råd med en bit haha. Nu har jag tagit ett bad och hamnat i sängen och kollar på tv. Vad har du gjort i dag?

hagfors

5 reaktioner på “I Hagfors

  1. Min katt hade protesterat som 17 om åkt 10 mil hehehe. Själv jobbar jag ff och snart är det dags för 24 tim spinning gött nervös och gött peppad faktiskt 🙂 ha en gó helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *