Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tack lärarförbundet! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack lärarförbundet!

Nu är jag hemma från dagens föreläsning och jag är nöjd och jag tror att dom som bokade mig är det med. Och när jag kom dit fick jag veta att jag fick prata i 15 minuter extra vilket var skönt så kunde jag strunta helt i att behöva få med allt.Och jag hoppas att det här kan vara startskottet för att få komma in i skolvärlden mer, men jag är nöjd om någon tar med sig något av det jag sa hem.

Sen fick jag en handduk i present perfekt så här i flyttider och när jag ska inreda ett hem. Jag gillar presenter som man kan ha kvar sen. Blommor är fin men jag har en förmåga att döda dem efter en vecka;) Nu ska jag chilla lite i väntan på att Henrik ska komma hit sen får vi se vad den här dagen har att erbjud.

Bilden är lånad från Lärarförbundet i Uppsala

1 reaktion på “Tack lärarförbundet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *