Föreläsningar Hjärnkoll Psykisk ohälsa Vardag

Tack lärarförbundet!

Nu är jag hemma från dagens föreläsning och jag är nöjd och jag tror att dom som bokade mig är det med. Och när jag kom dit fick jag veta att jag fick prata i 15 minuter extra vilket var skönt så kunde jag strunta helt i att behöva få med allt.Och jag hoppas att det här kan vara startskottet för att få komma in i skolvärlden mer, men jag är nöjd om någon tar med sig något av det jag sa hem.

Sen fick jag en handduk i present perfekt så här i flyttider och när jag ska inreda ett hem. Jag gillar presenter som man kan ha kvar sen. Blommor är fin men jag har en förmåga att döda dem efter en vecka;) Nu ska jag chilla lite i väntan på att Henrik ska komma hit sen får vi se vad den här dagen har att erbjud.

Bilden är lånad från Lärarförbundet i Uppsala

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply