Konferens och bebisgos

Konferensen

I måndags åkte jag till Karlskoga för ett dygns konferens med NSPH Värmland. Det är alltid lika spännande för jag har ju flera roller. Ibland representerar jag Autism och asperger föreningen. Ibland Hjärnkoll och ibland är jag bara Joanna. Skulle vara smidigt om man kunde dela mig i tre delar haha. Det blev ett intensivt dygn med många bra samtal.

God mat

Sen är det alltid väldigt god mat på Karlskoga Folkhögskola och väldigt trevligt vandrarhem. Så kan rekommendera det det om ni har vägarna förbi. De har öppen lunchservering så man kan komma dit även om man inte går på skolan. Jag som har en kärlek till folkhögskolor gillar att få tillbaka lite av känslan även om jag inte gått på just denna skola. Jag har dock föreläst där tre gånger haha. Det är något speciellt med folkhögskolor.

Bebisgos

När jag kom i går så fick jag besök av Felix tre veckor. Jag kände att det var mitt ansvar att se till att han väljer rätt sorts motorsport. Pappa håller på med rally och mamma med folkrace så Joanna måste styra in de här på speedway. Jag ser fram emot att se våran första match ihop. Själv var jag tre veckor första gången jag var på isracing haha.

Bebisgos
Bebisgos
Bebisgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen