Hitta balans

Hitta balans

Full rulle

Det är full rulle denna vecka. Konferens måndag och tisdag och i går stod vi på Företagssalongen med Hjärnkoll. Det är kul att komma och träffa människor och prata om psykisk ohälsa. Extra kul nu när det inte blivit så mycket av den biten senaste tiden.

Hitta balans

Sådana här aktiviteter tar energi för alla men extra mycket för oss som har en hjärna som suger in intryck. Därför är det viktigt med balans. Hela mitt liv med bipolär sjukdom handlar om att hitta balans.

Hitta balans

Nytt hår

Därför tar jag vara på varje tillfälle som finns denna vecka för att samla ny energi. Det har blivit några besök på gymmet. Sen var jag också till frisören i onsdags. Att lite färg kan göra sådan skillnad så man känner sig fräschare.

Hitta balans

Vilohelg

Jag kommer också stanna själv i Karlstad i helgen och vila. Har några texter att skriva till HagforsAppen som ska göras under helgen. Jag är tacksam för att jag har en arbetsgivare så låter mig göra mitt jobb när jag vill. Så jag kan anpassa det efter det andra och balansera upp allt. Nästa vecka är dock lite lugnare resa men sen väntar en ”liten” resa till Norrland vecka 45 😆

Hitta balans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen