Aspiepower Media

Min viktresa vecka 32

Min viktresa vecka 32

Min viktresa vecka 32

Jag hade bestämt mig för att försöka vara hård med maten denna vecka. Det kändes som en enkel plan för att jag skulle vara i Karlstad hela helgen. Då kan jag bestämma själv vad jag ska äta och blir inte frestad av andra. Men i söndags kom jag på att jag skulle åka till Hagfors iallafall och stannade till tisdag. Jag lyckades dock hålla maten trots förändringen så jag är nöjd med veckans resultat. Vågen visar -0,6 kg och det är väldigt skönt med ett minus.

Min viktresa vecka 32
Januari 2020 – Slutet av juli 2020.

– 17 cm runt magen

Jag har en förmåga att fokusera på siffrorna på vågen och just nu går de jävligt segt. För även om jag väger nästan samma som jag gjorde i januari så har jag tappat 17 cm från magen. Jag har gått från att träna typ tio gånger på tio år till att gå till gymmet 2-4 gånger i vevkan och motionerar på annat sätt vid sidan av det. Det är en stor resa men jag har svårt att se helheten som alla andra ser. Före och efter bilder är bra för då ser man själv vad som faktiskt hänt.

Träningen rullar på

Träningen rullar som sagt på. Är chockad över att kroppen inte börjat protestera än. Man får väl passa på att njuta av stunden. Nu ska jag försöka att fokusera på maten och får den att funka en vecka till. Utmaningen denna vecka blir lördag för då ska jag ha planeringsdag med Autism och Aspergerföreningen i Värmland. Det bästa med Viktväktarna är att man kan spara fyra points per dag i max en vecka om man vet att man ska göra något speciellt. Så det försöker jag göra nu. Jag har en plan och nu gäller det bara att hålla den.

1 reaktion på “Min viktresa vecka 32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *