Aspiepower Media

Min viktresa vecka 31

Min viktresa vecka 31

Det blev ännu en vecka med plus på vågen. Jag får det verkligen inte att funka med maten. Direkt jag kommer till Hagfors så flippar det. Alldeles för många frestelser. Den här veckan blev de kebab, glasscafé, en chokladkaka, ett paket Ballerina och massa annat skit. Min kompis sa i går ”Åk inte till Hagfors på två månader så kommer du nå målvikt.” Haha det kanske är så.

Vidgar mina vyer

Träningar forsätter iallafall att rulla på. I går var jag och min kontaktperson på ett nytt gym. Kedjan jag tränar hos har snart fem gym i Karlstad. Jag vill gå på ett yogapass som är på två gym jag inte brukar vara på. De passar inte tidsmässigt så att hon kan bli med och de är döläskigt att gå dit själv. Så vi åker till gymmen och känner in lokalerna och försöker vidja mina vyer. Kanske vågar jag att ta mig dit själv snart.

11,44 km vid Brattforsheden

I dag åkte jag och Eva till Brattforshedens naturreservat mellan Molkom och Filipstad och gick 11,44 km. Har inte varit där sedan jag gick på Molkomsfolkhögskoga för tio år sedan. Det är väldigt fint där. Skogen är bra underskattad ändå. Den här helgen ska jag stanna i Karlstad och jag ska verkligen försöka hålla maten hela veckan. Önska mig lycka till! Här kommer iallafall några bilder från i dag.1 reaktion på “Min viktresa vecka 31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *