Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Firade 4 år på Klarälven – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Firade 4 år på Klarälven

Firade 4 år på Klarälven

I går firade jag som sagt 4 år utan självskadebeteende. Jag och min kontaktperson bestämde oss för att fira det på ett lite annorlunda sätt. Jag har ju berättat förut att jag var lite sugen på att testa att paddla kajak. Vi var och kollade på dom förra veckan och ställde lite frågor. Efter att ha funderat lite så bestämde vi oss för att göra ett försök.

klarälven

Första gången

Jag har paddlat en del kanot som barn men aldrig kajak. Vi yrade lite om vi skulle ha en varsin eller en dubbel men de vi pratade med rekommenderade varsin. Jag tyckte det var lite läskigt för det kändes tryggare att vara i samma men när vi kom dit fanns det inga dubbla så vi hade inget val.

klarälven

Svårt att svänga

Det var lite svårt att svänga för de kändes som jag åkte åt ett håll hela tiden. Men bara vi fick köra ett tag så gick det bra. Vi paddlade nästan hela vägen ner till Löfbergs arena. Sen vände vi och åkte en liten bit innan vi stannade för att fika vid en liten strand. Firar man fyra år utan självskadebeteende så måste man göra det med stil.

Härlig tur

Precis när vi kom i land så började det att regna så vi hade turen på vår sida.Vi kom upp i 3,55 km och träningsvärken är ett faktum. Har dock tagit det lugnt med träningen denna vecka eftersom jag visste att det skulle bli ett härligt paddlingspass. Den blev en härlig tur och det här är nog inte den sista.

2 reaktioner på “Firade 4 år på Klarälven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *