Styrelsemöte i Långserud

Långserud

Jag vet resultatet

Det känns som jag gör samma sak vecka efter vecka nu när Corona härjar och att jag har mycket dötid. Men de senaste dagarna har varit lite mer intensiva. I fredags åkte jag och mamma till Skövde för på lördag skulle jag göra sista delen i ADHD-utredningen. Nu vet jag resultatet men ni får inte riktigt veta det än för jag väntar på att få hem alla papper från utredningen.

Långserud

Styrelsemöte i Långserud

Gårdagen gick också i ett. Började med möte på banken och sen kom mitt boendestöd. Efter det var det dags att bege sig till Långserud för mitt första styrelsemöte med Autism och Asperger föreningen i Värmland. Eftersom det var första gången för oss nya så festa vi till det med god mat. Det blev trevlig kväll och kul att få lära känna varandra lite.

Långserud

Walk and talk

Kom hem sent i går och kände mig som en zombie i morse när jag gick till öppenvården för att träffa kuratorn. Eftersom dom undviker att ta emot patienter nu så tog vi en promenad. Dom borde satsa mer på det walk and talk kanske är en affärsidé. Det var iallafall skönt att få ihop dagens steg så var det gjort sen. Jag har också varit och fått massage så nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska chilla. Måste ladda batterierna efter veckans äventyr.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen