Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att vara egen företagare i Corona-kaoset – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att vara egen företagare i Corona-kaoset

Corona-kaoset

Att vara egen företagare i Corona-kaoset

Sedan oktober har jag varit arbetslös på 25%. Jag hade min senaste föreläsning i början av december sen valde jag att ta en liten paus. Tanken var att jag skulle dra i gång nu, sen kom Corona. I söndags hade jag årets första föreläsning på Attention Karlstad-Värmlands årsmöte. En liten och trevlig publik och det känns skönt att vara i gång igen.

Årets sista föreläsning?

Det här kan dock bli både årets första och sista föreläsning. Ja det verkar inte bättre om det fortsätter i de här tempot. Jag har fått tre föreläsningar inställda på en vecka pga Corona-Kaoset. Tre månadslöner försvann! Swish! De suger att vara egen företagare i Corona-kaoset. Jag är en person som inte orkar jaga upp mig. De löser sig alltid på något sätt!

Orkar inte jaga upp mig

Eftersom jag är en entreprenör så försöker jag istället att hitta möjligheter och nya sätt att tjäna pengar på. Jag har under längre tid tänkt tanken att ha föreläsningar på nätet. Främst för att jag har en målgrupp där vissa inte kan ta sig till mina föreläsning tex pga socialfobi. Jag vill vara tillgänglig för alla. Nu känns det extra aktuellt med digitala föreläsningar. Så jag jobbar lite på det så får vi se vad som händer. Jag ska börja med att bli frisk från infektionen.

Smittar inte

Innan någon undrar hur jag kunde föreläsa i helgen och nu sitter i karantän. Så vill jag bara påminna om att jag inte gör det för att jag smittar utan för att jag inte ska bli smittad. Då det vore katastrof med mitt dåliga immunförsvar. Hade jag haft symtom som smittar hade jag stannat inne tidigare men urinvägsinfektion smittar inte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *