Aspiepower Media

Nej nej nej!

Nej nej nej!

Jag har varit i väg på varannan vecka kontrollen. Jag gick igenom besiktningen den här gången med 😂
I dag blev jag dock nervös. För nu kom de där orden jag hört så många gånger förr. ”Joanna du verkar må så bra nu och snart är det sommar och semester och jag har tänkt lite..” Nej, nej nej! Stopp och belägg! Vilket är det bästa sättet att binda fast sig själv i en stol? Eller borde jag använda lim? Jag tänker inte låta er skriva ut mig igen, hann jag tänka. Sen säger hon… ” Jag tror att du mår bra nog att klara dig själv några veckor under sommaren men vi ska inte avsluta kontakten utan fortsätta ses i höst”. PUH! Dom lämnar mig inte! Nu kan jag vara lugn i några månader till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *