Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Allt började under träden – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Allt började under träden

under träden

Varit social för länge

Tanken var att jag skulle åka till Hagfors i helgen men i onsdag tog jag beslutet att stanna kvar i Karlstad. Det märks ganska tydligt på mig när jag varit social för länge och är trött för då börjar jag fräsa åt småsaker. Jag är en väldigt social person men när jag varit social i flera dagar så måste jag få vara själv, stänga av alla intryck och ladda batterierna.

Allt började under träden

Jag spenderade större delen av gårdagen i soffan men jag pallade mig ut på en promenad. För sju år sedan satt jag under träden på bilden ovan och sa att jag ville börja föreläsa. Då vågade jag prata inför max tio personer. I dag svarar jag ”Ja självklart” om en uppdragsgivare undrar om jag kan prata inför 500 personer. Det där under träden som allt började.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *