Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 62 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 62 med Viktväktarna

Resultat vecka 61 med Viktväktarna

Resultat vecka 62 med Viktväktarna

Som ni vet så brukar jag väga mig på onsdagar. Den här veckan är jag inte hemma då därför vägde jag in mig i dag i stället. Mitt resultat vecka 61 med Viktväktarna blev -0,4 kg. Jag är nöjd med veckans resultat för jag har gjort mitt bästa. Jag sparade alla veckobonus till helgens äventyr så det blev plankstek, hotellfrukost och alkohol. De kommande två veckorna väntar två resor till Stockholm, äta ute, hotellfrukost och allt vad det innebär. Så jag ska fortsätta att göra mitt bästa. I dag gick jag fram och tillbaka till jobbet så nu visar stegräknaren 6,18 km. Det är bara att kämpa på!

4 reaktioner på “Resultat vecka 62 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *