Jag ville inte föreläsa i går

Uppladdning på gymmet

Jag började går dagen med sovmorgon innan jag begav mig till gymmet. Fick sällskap av min kontaktperson den här gången. Det här var första gången som jag laddade upp inför en föreläsning med att åka till gymmet. När vi var klara åkte vi till Bergvik och åt lunch.

Ångest from hell

Sen åkte jag hem för att göra mig klar för att åka mot Forshaga. Vet dock inte vad som hände för helt plötsligt fick jag ångest from hell. Kanske berodde de på att jag tog min medicin 11 i stället för 13 för att jag inte orkade ta med den till gymmet. Jag hade ingen lust alls att åka och föreläsa men jag kan ju inte skicka någon annan så det var bara att palla sig i väg.

När allt jävlas

Eftersom saker alltid ska krångla när det passar minst så lyckades vi åka fel. Jag pratade med Carolina i telefon och glömde svänga i en rondell. När vi åkt fel i 10 minuter så kunde äntligen vända. När vi kom fram till Forshaga så skulle jag bara springa in på Coop och köpa en dricka. Det var så lång kö så jag tog snabbkassan men när jag betalat så kom inget kvitto och man tar sig ju inte ut om man inte scannar kvittot, så jag blev fast i snabbkassan. Haha de går bra nu. Efter mycket om och men kom vi fram 20 min senare än vad det var tänkt men de kan ju inte börja förens jag är där så orkade inte ens jaga upp mig. Väl framme ville jag lägga mig ner på golvet och gråta för att jag inte orkade. För att jag inte ville.

Vem ska annars förändra världen?

Sen ringde min BFF, han som alltid får mig att le hur dåligt jag än mår. Han som kan få mig lugn på ett sätt som ingen annan kan. Han informerade mig om att jag är bäst och att jag var tvungen att göra det här för vem ska annars förändra världen? Så det var bara att gå in och göra det bästa av situationen. Föreläsningen gick bra och det var ca 70 personer på plats, vilket är mycket för Forshaga. Jag tror att ingen märkte att jag egentligen inte var särskilt pepp på det här. Grannen var med som sällskap och det var bra för när vi åkte hem snöade det och var inte alls trevligt att köra i mörkret. Jag ska aldrig mer ta min medicin på fel tid.

Ett svar på ”Jag ville inte föreläsa i går

  1. Starkt av dig att klara av det trots allt som gick fel! Du ska vara stolt över dig. 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen