Aspiepower Media

Heja mig!

Heja mig!

Nu ska jag berätta något för er. Vet ni vad? Jag har varit väldigt duktig i dag. I dag är det ju självaste fettisdagen helvetes dagen för oss som försöker äta nyttigt men älskar semlor. Jag är dock glad för Hjärnkoll förvarnade mig redan förra veckan om vad som skulle serveras på dagens styrelsemöte. Så jag hade bestämt mig för att det fick bli en semla i dag trots allt. Sen kom jag till jobbet i morse och vad tror ni väntade på mig där? Semlor såklart och jag föll för grupptrycket och tryckte i mig en. Jag tänkt aja skitsamma de får bli två semlor i dag men vet ni vad som hände? Jag gick till styrelsemötet och jag satt och glodde på semel-jävlarna som låg 10 cm ifrån mig i över en timma men jag åt ingen. Heja mig!

Tur i oturen

Jag har en annan bra sak att berätta för er. Min mobil är lagad och klar nu. Jag hade slagit sönder den så skärmen, mikrofonen och batteriet är bytt. Tur att jag stod på mig och inte köpte att det kunde vara damm i den. (Läs om förra veckan äventyr här) Tur i oturen att jag hade en drulleförsäkring för behövde bara betala 350 kr och har nu en fungerande telefon igen. När saker går sönder så inser man hur mycket man behöver dom och jag behöver ju en telefon i mitt jobb. Låna telefonen hade världens sämsta kamera och det tar sådan tid att koppla kameran genom wifi till mobilen för att få upp en bild på Instagram. Skönt att det löste sig.

Hoppas att vi ses i morgon

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen för att ladda upp för i morgon. I morgon föreläser jag nämligen på Forshaga bibliotek kl 18.00. Det är fri entré och alla är välkomna och det är först till kvarn som gäller. En fågel har viskat att mitt öra att det är mer än halvfullt redan (man har kunnat hämta ut biljetter) så ska ni komma så se till att kom i tid. Jag hoppas att vi ses i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *