Vardag

En (mindre) ledig dag

ledig dag

En (mindre) ledig dag

I dag har jag haft en ledig dag men den var inte så ledig. Jag började iallafall dagen med en timmas sovmorgon, det var skönt. Sen var jag i väg på möte, tog en promenad både dit och hem. Det var magiskt väder i Karlstad i dag. Väl hemma igen har jag printat ut avtal och städat lite. Jag har också hunnit med att sola solarium. Sen tog jag dagens andra promenad för att posta avtalen, nu visar stegräknaren 6,7 km. Ja det var min lediga dag haha. Nu har jag tagit ett bad och landat i soffan. Borde packa upp min resväska som jag slängt på sovrumsgolvet men orkar inte. Varför är det så jobbigt att packa upp väskor? Jag kan ha mina stående i månader.

2 Comments

  1. Var hos en kompis över natten och väskan ligger fortfarande på golvet ur plockad hahaha

  2. Vilken härlig ledig dag du hade och hos mig var vädret också magiskt! 😀 Kramis

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*