En (mindre) ledig dag

ledig dag

En (mindre) ledig dag

I dag har jag haft en ledig dag men den var inte så ledig. Jag började iallafall dagen med en timmas sovmorgon, det var skönt. Sen var jag i väg på möte, tog en promenad både dit och hem. Det var magiskt väder i Karlstad i dag. Väl hemma igen har jag printat ut avtal och städat lite. Jag har också hunnit med att sola solarium. Sen tog jag dagens andra promenad för att posta avtalen, nu visar stegräknaren 6,7 km. Ja det var min lediga dag haha. Nu har jag tagit ett bad och landat i soffan. Borde packa upp min resväska som jag slängt på sovrumsgolvet men orkar inte. Varför är det så jobbigt att packa upp väskor? Jag kan ha mina stående i månader.

2 svar på ”En (mindre) ledig dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen