Resultat vecka 56 med Viktväktarna

Resultat vecka 56 med Viktväktarna

Resultat vecka 56 med Viktväktarna

Då var det dags för denna veckas vägning. Innan har jag ätit väldigt många proteinbars men jag har dragit ner på det denna vecka. Istället har jag ätit tex avokado, som innehåller många points men bra fetter. Det var tydligen en bra idé för mitt resultat vecka 56 med Vikväktarna blev -0,9 kg. Jag är mer än nöjd för jag har satt 0,3 i veckan som mål så här i slutet. Nu är det ynka 1,1kg var till målvikt.

Ingen vägning nästa vecka

Nästa vecka kommer jag inte hinna väga mig för ska ju ner till Skåne. Så det kommer bli vägning igen om två veckor. Vi får se hur det går för i helgen väntar födelsedagsfirande och tårta. Nästa vecka Skåne med hotellfrukost och alla hjärtansdag-fika. Önska mig lycka till för jag kommer nog behöva det.

Ett svar på ”Resultat vecka 56 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen