Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Har Baby blivit en hund? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Har Baby blivit en hund?

Har Baby blivit en hund?

I går när vi åkte från veterinären så trodde jag att Baby hade problem med njurarna inte att hon hade blivit en hund. Men jag hade tydligen missförstått allt för när vi kom hem insåg jag att de hade skickat med njurfoder till hundar hahah. Inte så konstigt att hon inte ville äta maten. Någon måtta får det vara säger Bebbsan. Hundmat där går gränsen.

Älskar blötmaten

Vi fortsätter att kämpa på med den nya maten som nu är utbytt till kattmat. Blötmaten med kycklingsmak älskar hon och den vi ska ha som godis är som dreamies så den går också hem. Det värsta är att hon är hungrig och tigger hela tider men hon vänjer sig. Så vi får kämpa på.

 

2 reaktioner på “Har Baby blivit en hund?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *