Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En vilodag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En vilodag

En vilodag

En vilodag

Jag får ofta frågan om hur jag orkar ha så många bollar i luften samtidigt. Jag orkar det för att jag är noga med att planera in vilotid. I dag är en sådan dag. Jag började med att ta sovmorgon till 10. Sen hade jag ett skypemöte med mitt boendestöd. Vi skulle ha träffats i går men då var ju jag i Stockholm så det fick bli skype denna gång. Moderna tider man behöver inte ens ses IRL längre haha. När mötet var klart gav jag mig ut på en promenad på 4 km. Resten av eftermiddag och kvällen spenderas i soffan. Vad har du gjort i dag?

1 reaktion på “En vilodag

  1. Jag är inne på samma banor som du med vilandet. Men jag har inte ännu förstått att man kan ha en hel dag för det. Jag försöker sätta in det mellan varven, vilket inte alltid är så lyckat. Men senast vid det skedet som kroppen säger ifrån så vet jag att det blev för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *