Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vår jul och en tur till gymmet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vår jul och en tur till gymmet

Vår jul och en tur till gymmet

Det blev en ganska lugn jul här. På julafton var vi hos Henriks föräldrar. Det blev de vanliga mat, julklappar, Kalle anka och Karl-Bertil Jonssons. På juldagen var vi hos Henriks bror och firade jul. Jag har räknat allt jag ätit den här julen och jag gick över 60 points. Men jag tycker ändå att det är ganska okej. Jag har ätit betydligt mycket mer godis andra jular. I går tog vi en promenad innan det var dags att åka i väg och äta och i dag åkte vi till gymet. Jag trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga att jag ska åka till gymmet mitt i alls julfirande men plötsligt händer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *