Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Smärta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Smärta

Shoppat de sista julkapparna

I fredags åkte jag till Kumla, där jag har spenderat helgen.  Det har varit en ganska lugn helg.  Vi har spelat Fia med knuff och sett på serier och i går tog vi en tur  till Örebro för att shoppa de sista julklapparna.

Smärta

I dag har det varit en ännu lugnare daf för jag har magsmärtor from hell. Fick ta spasmofen för att jag inte kunde andas av smärtorna. Jag tror att det är min IBS mage som ballar ur för att blandat och ätit mindre bra saker senaste tiden.  Det lär inte bli bättre av all julmat. Hoppas på att jag kan få en julafton utan smärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *