2 år och 5 månader utan självskadebeteende

2 år och 5 månader utan självskadebeteende

2 år och 5 månader utan självskadebeteende

I dag har jag klarat 2 år och 5 månader utan självskadebeteende. Som ni redan vet så har jag en tatuering på vänster handled som symboliserar att 15 års självskadebeteende är över. På samma handled bär jag också ett armband för att stötta SuicideZeros arbete med att minska självmorden i Sverige. Jag har valt att leva och jag önskar att alla som mår dåligt får rätt hjälp, för ingen ska behöva må så dåligt så man vill avsluta sitt liv. Nu kör vi en månad till och klarar delmål nummer tre, 2,5 år utan självskadebeteende. Du kan också köpa ett armband här.

3 svar på ”2 år och 5 månader utan självskadebeteende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen