Vardag

Ingen vila

Ingen vila

Jag började den här dagen med lite sovmorgon, det var skönt. Sen var det dags att hoppa på tåget till Jönköping. Det blir ingen vila här inte! I morgon är det dags för årets sista föreläsning om ingen bokar mig i sista sekunden, har några lediga datum i december.

Skammen är inte din

På tåget passade jag på att läsa Anicia Sundström Ericssons bok Skammen är inte din. Boken är en resa via dikt och prosa om att bli hel som människa, en resa mot ett psykiskt tillfriskande. Jag kan varmt rekommendera den. Boken finns att köpa här.

Lugn kväll på hotellet

Nu blir det en lugn kväll på hotellet. Tänker bara ligga här och se på tv och chilla. Det behövs verkligen efter två intensiva dygn. Kolla här vilken fin utsikt jag har från mitt rum.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Netti Starby
    22 november, 2018 at 06:23

    Stort grattis till priset och du är så himla grym. Lycka till med sista föreläsningen och vilket mysigt hotellrum! 😀 Kramis

Leave a Reply