VECKOPLAN 42 | Jag ska gästa en podd

Jag ska gästa en podd

Då var ännu en vecka slut och en ny har börjat. Är det bara jag som tycker att tiden går väldigt snabbt helt plötsligt och veckorna bara blåser förbi? Den här veckan ska jag träffa en journalist, gästa en podd och en andra spännande saker.

gästa en podd

Veckoplan:

Måndag:

Jag är kvar i Kumla för att träffa en journalist som ska skriva ett reportage om mig. Men ska snart åka hem till Karlstad igen.

Tisdag:

Jobb 9-13. Sen ska jag åka till Hjärnkoll och prova en jacka. Jag har nämligen kommit med idén att vi skulle köpa jackor med Hjärnkollsloggan på. Vi har hodies men när man är ute och kampanjar på hösten och vintern så blir det ju lite kallt. Dom tyckte att min idé var bra, så nya jackor blir det.

Onsdag:

Jag ska spela in podd med Magnus på Funkisliv. Det här är faktisk första gången jag är med i en podd så det ska bli spännande. På onsdag ska jag även träffa min kontaktperson och väga in mig på Viktväktarna.

Torsdag:

Jobb på Elitled 9-13. Sen på kvällen ska jag till Karlstads träningspraktik och fota en gruppträning så vi får bilder till Åsas sociala medier.

Fredag:

Jobb 9-11 sen åker jag mot Hagfors där jag ska spendera helgen men har inga större planer.


Veckans förväntningar:

Jag ser fram emot att podda. Har som sagt aldrig gjort det men radio är jag ju ganska van så det kommer nog bli bra.

Veckans utmaning:

Att inte äta för mycket godis. Haha är så jävla sugen på skräpmat hela tiden.

Hur gick förra veckans utmaning?

Det gick bra och jag klarade hela veckan trots ont i magen. Tack smärtstillande för att du finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen