VLOGG: KISS i Stockholm

HÄNG MED NÄR JAG ÅKER OCH SER PÅ KISS I STOCKHOLM!
KISS i Stockholm

Som jag berättat tidigare så spela jag in en vlogg  när vi var på KISS i Stockholm, så ni får hänga med på vad vi hittade på. Jag fick hjälp av min sidekick Nadia 12 år, mitt kusinbarn. Hennes dröm är att bli Youtubestjärna när hon blir stor så därför fick hon gästspela på min kanal. Haha dagens ungdomar…. När jag var liten ville jag bli dagisfröken eller frisör haha. Hade jag sagt som 12 åring att när jag blir stor så ska jag bli bloggare/youtuber och springa runt och filma mig själv på stan så skulle folk skrattat åt mig, En dator kostade minst 15 000 kronor och var as seg, min första mobil var en 20 cm lång, en Motorola som man drog ut en antenn på och man kunde inte ens skicka sms. Och då skulle det ha kostat en förmögenhet att ens få upp en video med världens segaste modem. Det var nog inte bättre förr trots allt haha. Här kommer iallafall videon, glöm inte att prenumerera på min kanal så du inte missar när nästa video kommer upp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen