kantarelljakt

Funka för livet

I torsdags så jobbade jag i två timmar sen åkte jag och Carolina till Funka för livet och tog ett varv på mässan. Hade så mycket annat att tänka på när jag var där i torsdags så ville ta en tur till i lugn och ro. Sen åkte jag hem och packade in Baby bilen och åkte mot Kumla.

En lugn torsdag

Det blev en lugn torsdagskväll för Henrik var sjuk. Så vi kollade på serier och chillade. Till middag serverades fläskkotletter med ris. I går tog vi sovmorgon sen åkte vi in till Marieberg för att köpa batteri till min aktivitetsklocka. Kändes jättekonstigt när den dog och jag inte kunde räkna mina steg. Den gör verkligen så man blir sugen på att gå mer. När vi handlade så köpte jag Estrellas nya linsbågar. Det var sjukt goda kan verkligen rekommendera dom.

Kantarelljakt

I morse blev det bananpannkakor till frukost sen åkte vi till skogen. Jag var sugen på kantareller så vi tänkte leta efter några. Det fanns svamp överallt men inte rätt sort så tillslut gav vi i upp. Och vad tror ni att vi då hittade typ 50m från bilen? Haha jo några kantareller så det räckte iallafall till en macka. Nu är vi hemma och har än en gång bosatt oss i soffan och kollar på serier. Det kommer bli en lugn kväll för nu har även jag fått feber. Tur att jag blir sjuk nu när jag har två veckor på mig att bli frisk.

kantarelljakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen