Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nyklippt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nyklippt

Nyklippt

Det blev ännu en intensiv dag. Först jobb 9-13 sen hem en snabbis innan det var dags att åka till frisören. Att lite hår kan göra sådan skillnad. Att man kan känna sig så mycket fräschare bara av att ta bort några cm hår. Nu blir det chill i soffan med Fröken B och kolla på lite speedway. I morgon blir ännu en dag med högt tempo tom en ännu högre. 9-11 jobb. 11-14 promenad med min kontaktperson. 16.15 invägning på Viktväktarna. 17-19 möte med Hjärnkoll. Sen tar jag helg, tycker att jag är värd det;)

Nyklippt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *