Resultat vecka 32 med Viktväktarna

Resultat vecka 32 med Viktväktarna

I dag var det dags för veckans vägning. Mitt resultat vecka 32 med Viktväktarna blev – 0,6. Man måste låta kroppen ta den tid den behöver. Det är inge bra att hetsa ner i vikt så det ska vi inte göra. Det blev inget – 10 kg diplom i dag men vi är på rätt väg, så det är bara att köra på. Kanske nästa vecka, eller nästa, eller nästa. Kroppen får helt enkelt bestämma. Det är lätt att bli irriterad när kroppen inte gör som man vill men man får inte glömma bort att den jobbar på för fullt även om det inte står de siffror som man vill på vågen. Jag har tappat 9 cm runt VARJE lår sedan januari! Det är galet bra!

Resultat:

Sedan start 2008: -25,1
Sedan start januari 2018: -9,7
Kvar till delmål 1: 0,3 kg
Kvar till målvikt: 4,9 kg

Resultat vecka 32 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen