Aspiepower Media

Veckoplan 32 | Jobb och speedway

Jobb och speedway

Jag har tagit en liten paus från min veckoplan eftersom det varit semester och inte funnits så många planer. Nu är det dock dags att återgå till vardagen igen så det är dags att dra i gång igen. Den här veckan kommer innehålla både jobb och speedway.

Jobb och speedway

Veckoplan:

Måndag:

På måndag ska jag jobba och sen kommer mitt boendestöd för första gången efter fem veckors uppehåll pga semester. Jag har tackat nej till vikarie. Jag skulle också ha träffat Åsa för andra rehabpasset men hon bestämde sig för att åka utomlands så jag får köra på själv hemma en vecka till.

Tisdag:

Jag jobbar även på tisdagen. Sen blir det en lugn kväll framför tv:n och kolla på speedway.

Onsdag:

Jobb 9-11. Sen ska jag träffa min kontaktperson. På kvällen är det dags för veckans invägning. Kommer jag klara att ta de 0,9 kg som är kvar och få 10 kg diplomet?

Torsdag:

Jag är ledig på torsdag så kommer ta en sovmorgon och sen drar jag till Hagfors på speedway. Snälla regna inte för jag orkar inte vänta en vecka till.

Fredag:

Jag kommer åka tillbaka till Karlstad där jag ska spendera helgen. Några större planer för helgen finns inte i nuläget.


Veckans förväntningar:

Längtar efter speedwayen så snälla regna inte!

Veckans utmaning:

Veckans utmaning blir att kämpa på till onsdag och förhoppningsvis få det där 10 kg diplomet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *