Aspiepower Media

Danmark & Ullared på samma dag

Solnedgången

Vi avslutade torsdagen med att kolla på solnedgången vid Råås strand innan det var dags att ta kvällen. I går morse åt v i frukost och checkad ut från hotellet sen begav vi oss in till Helsingborg för att ta färjan över till Danmark.

De här måsarna kollade också på solnedgången

Vi han med det viktigaste

Vi hade bara bokat hotell tills på fredag för vi var inte säkra på hur länge vi skulle stanna i Danmark. Men eftersom jag fick ett njurstensanfall i torsdags. Och jag fick ta morfin för att ens orka ta mig ur sängen så blev det bara en dagsutflykt. Så det blev bara några timmar i Helsingör. Dock hann vi med det viktigaste. Att äta smörrebröd, wienerbröd och köpa öl.

Danmark

Danmark och Ullared på samma dag

Vi kom tillbaka till Sverige vid 14 tiden och då åkte vi mot det stora gula varuhuset. Det är inte dåligt att minne med både Danmark och Ullared på samma dag. Köpte inte så jättemycket i Ullared den här gången. 1900 kronor hamnade det på men då är Henriks saker med och så köpte jag lite hundsaker till Carolina. Kan vara det minsta jag någonsin shoppat för där:D

Läkaren sa att jag skulle dricka sura saker. Det här kanske är lagom;)

Två Skyttlar

När vi hade handlat klart åkta vi mot Två Skyttlar, hotellet vi bokade när det bara blev en snabbis i Danmark. När vi väl var framme efter att det kändes som vi åkte till världens ändå så blev det middag. Sen kollade vi på de sista heaten i JSM-finalen på datorn innan vi tog kvällen.

Hemma i Värmland igen

I morse begav vi oss hem mot Värmland igen. Jag sov nästan hela vägen hem. Är helt slut av alla smärtstillande jag tagit senaste dagarna. Jag har inte haft något anfall i dag men är öm över njuren och det svider fortfarande när jag kissar trots att jag tog sista antibiotikan i dag. Jag tänker vänta några dagar innan jag ringer VC för jag gissar på att det gör ont för att stenarna rispat. Sen tar jag urinvägsvidgande tabletter sedan i torsdags så förhoppningsvis vänder det snart. Kvällen har spenderats framför SM-finalen på tv. Det gick inte så bra för Ludde men bättre för hans bror, grattis till SM-guldet Fredrik!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *