Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nästan semester igen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nästan semester igen

Dagens stora händelse

Alla har tjatat om dagens stora händelse hela dagen. Den skulle tydligen börja klockan 16.00, sa dom. Vet inte om alla glömt hur klockan funkar men dagens stora händelse börjar 19.30, Elitserien i speedway! Jag är självklart bänkad framför tv:n.

Nästan semester igen

I dag gjorde jag min andra dag på ny jobbet och den sista på ett tag för nu tar jag nästan semester. Nu kanske ni undrar om jag blivit knäpp på riktigt för hur tar man nästan semester kanske ni undrar. Jo det här så här att min chef ska ha semester i tre veckor men eftersom jag började på jobbet i går så har jag ju ingen semesterdagar att ta ut. Så jag har fått lite saker att göra hemma under de tre veckorna men de uppgifterna kommer inta ta tre veckor att göra.

Torsby i morgon

Jag kommer få ha lite ledigt och sen ska jag jobba lite i mitt företag som tex skriva här på bloggen. Så jag har helt enkelt lite halvsemester i tre veckor. I morgon är jag dock helt ledig så då ska jag bli med Carolina till Torsby. Tänkte spela in en  vlogg så ni också får hänga med.

semester
Kvällens middag pastasallad

2 reaktioner på “Nästan semester igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *