Aspiepower Media

Katternas riksförbund på möte i Kroatien


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Bilder från kvällens promenad

Hej kompisar!

Jag bloggade aldrig i går. När hände det sist liksom? Det är inte lika kul på den här bloggen men jag håller fortfarande tummarna för att min kompis ska kunna fixa den riktiga bloggen. Vi gör inte så mycket mer än att sola och badar hela dagarna och har det allmänt chill. I går kväll tog vi en promenad till LIdl haha ja ni läste rätt. Man måste ju köpa med presenter hem till sina barn när man är utomlands. Baby älskar stickisar från Lidl så jag har självklart köpt med några till henne. På bilderna nedan ner ni utsikten under promenaden.

Katternas riksförbund på möte i Kroatien

På tal om katter så tror jag att Katternas riksförbund har ett möte här i Kroatien. För i går såg vi 19 katter på en radie av 20 meter. Skulle inte förvåna mig om Baby dök upp här helt plötsligt;)

Katternas riksförbund på möte i Kroatien

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *