Aspiepower Media

Sista dagarna innan semester

Ingen vlogg i dag

Godmorgon kompisar! Det var trögt att gå upp i morse, det kändes att jag inte jobbat på en vecka. Ändå fick jag sova fyra timmar mer än Henrik. På måndagar brukar veckans video och en veckoplan komma upp men det kommer inte bli så i dag. Anledningen är att jag inte hunnit med att göra en vlogg eftersom jag spendera halva förra veckan på akuten. Jag planerar dock att lägga upp två i veckan under min semester som kompensation. Veckoplanen kommer jag strunta i de närmsta veckorna eftersom jag ska på semester och det finns inga direkta planer.

Sista dagarna innan semester

I dag ska jag jobba och sen ska det sista packas. Jag ska jobba i morgon också sen ska jag skynda mig till frisören och kapa av lite hår. Hade en tid förra veckan men då var jag ju som sagt på akuten. Så det får bli en sista minuten klippning i morgon. När jag är klar så åker vi mot Kumla för att lämna av Baby hos Henrik. Hon ska också vara på semester när vi är borta;) Sen åker vi vidare till Arlanda där vi bokat hotell för tidigt på onsdag morgon åker. Ser fram emot att få vila upp mig lite.

Sista dagarna innan semester
Dagens frukost. Ser fram emot två veckor med hotellfrukost

2 reaktioner på “Sista dagarna innan semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *