Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Smärta – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Smärta

Smärta

Jag vaknade flera gånger i natt av smärta. När klockan ringde och det var dags att bege sig till jobbet så orkade jag knappt gå. Jag bestämde mig för att avboka hela dagen. Jävla njurstenar ni får ta och komma ut nu. Har tagit smärtstillande nu och är inte alls sugen på att åka och sätta mig på akuten igen. Här nedan kommer i alla fall lite bilder från i går kväll när jag, Carolina och Nita kollade på speedway.

Smärta

2 reaktioner på “Smärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *