Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En natt på akuten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En natt på akuten

En natt på akuten

Magsmärtorna blev värre så vi fick åka in till akuten. Vi har spenderat hela natten här och är inne på åttonde timmen nu. De fyra första timmarna ville jag bara åka hem igen för de vägrade att ge mig smärtstillande innan läkaren kollat på mig.

Kröp runt av smärta

Jag förstår att de måste priotera men jag kröp runt i rummet och grät av smärta. Efter fyra timmar fick jag tillslut en spruta och somnade en stund. Stackars Henrik har inte sovit på ett dygn nu.

Väntar på röntgensvar

Jag har precis varit på röntgen så nu sitter vi och väntar på svar. Håll tummarna att de hittar en njursten. Det kanske låter sjukt att jag önskar att de hittar något fel men det alldeles för många gånger som de skickat hem mig utan att hitta ett fel. Fast det är uppenbart att något inte är som det ska eftersom jag kryper runt av smärtor.

En natt på akuten

 

2 reaktioner på “En natt på akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *