Borde jag bli orolig?

borde jag bli oroligBorde jag bli orolig?

Borde jag bli orolig för mig egen hälsa? Jag vet inte riktigt vad som händer med mig men fast det duggregnade ute så gick jag ut och gick. In till stan och tillbaka och stegräknaren visar nu 4 km. Jag börjar bli lite väl hälsosam nu haha.
Nu ska jag dock väga upp allt med att lägga mig i soffan resten av kvällen.

Föreläsa för arbetsgivare

I morgon ska jag ta lite sovmorgon innan det är dags att bege sig till Samspelet för att föreläsa. Åhörarna är arbetsgivare och personal från kommunen, landstinget, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Jag har hört ett ryckte om att det är fullsatt och att det kommer vara 31 personer på plats. Så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen