Aspiepower Media

En liten paus…

En liten paus…

Hej kompisar! Som ni kanske märkt så har jag inte varit så aktiv här i helgen. Jag valde att ta en liten paus men orkade inte hålla mig bort helt. Det är ganska sjukt ändå att jag fortfarande har saker att skriva här. För jag har ju trots allt bloggat 1-5 inlägg om dagen i 10 år. Det är inte konstigt att inspirationen tar slut i bland.

Vilken dag är det?

Lång helgen har gjort så jag inte riktigt vet vad det är för dag i dag. Det är tisdag men känns som en måndag. Men långhelger är bra för då får jag och Henrik mer tid tillsammans. Han åkte hem 04.00 i morse för att börja jobba i Kumla 06. Jag måste vara speciell när han går upp mitt i natten för att få sova i hop med mig en extra natt haha.

En liten paus

4 reaktioner på “En liten paus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *