Vardag

Min påskafton

Min påskafton

Min påskafton blev inte riktigt som planerat. Tanken var att vi skulle fira påsk med mina kusiner men mitt kusinbarn fick magsjuka i förrgår så ingen vågade fira med dem. Så i stället blev det ett mini påskfirande med mormor och morfar. Det blev en lugn och skön påskafton. Nu ska jag och Henrik göra oss redo för att åka till Karlstad.

Min påskafton

 

8 Comments

  1. snyggo du är:)

  2. Wow, vad snygg outfit med jackan och i håret. Rockigt och snyggt. Det passar dig så bra. Vad snygga ni är! Så snygg man du har. Blir alltid så glad av att se lyckliga och kära par. Ni ser lyckliga och kära ut. Tack för en bra blogg!

  3. Vad trist att påsken inte kunde firas som ni tänkt er! Men det ser mysigt ut. 🙂

  4. Vilken mysig påsk det blev trots ändrade planer!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*