Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Veckans planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Veckans planer

Jag vill mer än vad kroppen vill

Jag är hemma i Karlstad igen. Baby fick bli kvar i Hagfors för jag kommer ändå tillbaka dit på torsdag. Så slipper hon åka bil fram och tillbaka. När jag kom hem så åkte jag och handla och sen gick jag ut och tog en promenad. Nu visar stegräknaren 4 km. Jag skulle vilja gå mer men vågar inte riktigt eftersom foten är som den där. Det är svårt när jag vill mer än vad kroppen vill. Men jag funderar på att köpa ett par riktiga vandringskängor som är uppbyggda och ger foten ett bättre stöd. De är svindyra men kanske värt det. Mamma kommer hit i morgon så kanske ta med henne och prova ett par.

Veckans planer:

Måndag:

9-13 Jobb
15.30 Boendestöd

Tisdag:

9-13 Jobb
Sen ska jag träffa Carolina är tanken.

Onsdag:

9-13 Jobb.
16.15 Viktväktarna

Torsdag – Söndag:

Hagfors

Veckans planer

2 reaktioner på “Veckans planer

  1. Bra jobbat 🙂 Här ska banne mig bli skärpning och lite mer promenader igen efter vinterns förslappning, äntligen har kylan släppt så det börjar bli roligare att vara ute igen . Nu har det blivit ett enda stort lerhål istället (bor ute på varaslätten), men det får man leva med… Får rota fram några bra skor som tål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *