Vardag

Hur man roar sig när man är ensam hemma…

Hur man roar sig när man är ensam hemma…

Henrik jobbar kväll även i dag så jag och Baby är ensam hemma. Jag var i väg och handlade lite annars finns det inte så mycket att göra. Så gick och la mig i sängen en stund men kände att här kan jag ju ligga hela dagen. Så jag gick upp och sminkade mig i stället och tog selfies haha ja så kan man roa sig när man är ensam hemma. Vad har du gjort i dag min vän?

Hur man roar sig när man är ensam hemma.

7 Comments

  1. Varit på studier hela dagen, ligger nu på hotellet och multitaskar ;). Tittar på Outlanders och läser bloggar :D.

  2. Så mysigt! Jag brukar kolla serier eller läsa när jag är ensam hemma. 🙂

  3. Min dag har precis börjat men idag ska jag till stallet 😀

  4. kul att pyssla på med lite smink om man har tråkigt! 🙂

  5. Sminka sig och testa nya sminkningar är perfekt att göra 😀

  6. Perfekt att sminka sig när man inte har något annat för sig 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*