Hur man börjar en föreläsningsdag på bästa sätt

Hur man börjar en föreläsningsdag på bästa sätt

Hej kompisar! Nu ska jag berätta hur man börjar en föreläsningsdag på bästa sätt. Jag började den här dagen med sovmorgon sen åt jag frukost i badkaret. I dag fick det bli naturell lätt yoghurt med päron i. I dag ska jag som sagt åka till Kristinehamn och föreläsa och Carolina ska med. Hon påstår att världens godaste semlor finns i  just Kristinehamn. Så vi har bestämt att vi ska äta en semla i dag så jag har sparat min points.

Har jag karaktär?

Så nu ska vi se om jag har karaktär för om jag ska äta den där semlan och inte spräcka budgeten så får jag bara äta mina två färdiga matlådor och nollpointsmat. (Ponitsbudgeten, här räknar vi inte pengar haha). Men det passar att det är just i dag för i morgon är ju min vägdag och då får jag nya points så jag behöver bara sköta mig i ett dygn. Sen vet jag inte ens om  de fortfarande säljer semlor? Gör de inte det så får det bli något annat gott för nu har jag ju sparat. 🙂

Föreläsa naken

Nu ska jag bara chilla och ta det lugn och ladda upp för kvällen. Har inga planer alls förutom att jag ska göra mig klar och att vi ska åka vid 14.30. Borde dock komma på vad jag ska ha på mig i kväll om jag nu inte ska föreläsa naken. Haha det vore nått:D

Hur man börjar en föreläsningsdag på bästa sätt

2 svar på ”Hur man börjar en föreläsningsdag på bästa sätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen